]

Crowdfundingcampagne saladebar slaagt binnen 48 uur

Saladebars: ze groeien als kool de laatste tijd. Maar in Delft en omstreken werd er nog op gewacht. Daar kwam op 8 juni verandering in. Midden in het historische hart opende HAKA, het stoere en snelle broertje van Hills & Mills, zijn deuren. Meer hierover lees je in het persbericht.

Het persbericht checken

Downloads

  1. Persbericht ‘Eerste glutenvrije saladebar van Nederland geopend in Delft’
  2. Persbericht ‘Crowdfundingcampagne saladebar slaagt binnen 48 uur’
  3. Klantprofielen
  4. Visualisatie
  5. Food trends
  6. The Pure Family

High resolution afbeeldingen downloaden

Quotes

  1. ‘Als je in Delft e.o. zwart-witte ‘fixie bikes’ ziet rijden, dan zijn we waarschijnlijk een salade aan het bezorgen. Zelfs in de regen.’ – Arjan Koen, co-founder Haka.
  2. ‘Haka kun je het beste zien als het stoere, snelle broertje van Hills & Mills.’ – Sheraz Kazmi, co-founder Haka.
  3. ‘Het idee van een saladebar ontstond tijdens onze ontdekkingsreis door Nieuw-Zeeland. Daar zag je saladebars op elke hoek.’ – Arjan Koen, co-founder Haka.
  4. ‘Haka wordt de eerste saladebar van Delft en de eerste glutenvrije saladebar van Nederland.’ Nawaz Kazmi, co-founder Haka.
  5. ‘Met power foods als zalm, quinoa en pompoenpitten maak je van een lichte salade naar eigen wens en behoefte een vullende, voedzame maaltijd.’ – Arjan Koen, co-founder Haka.
  6. ‘Ik eet al jaren salades. Voor een voetbaltraining, of juist na het sporten. Lekker licht, en toch, voedzaam.’ – Sheraz Kazmi, co-founder Haka.
  7. ‘De ‘rauwe taartjes’ zijn vegan en geschikt voor mensen die gluten-, lactose- of geraffineerde suikervrij eten. En ook nog eens lekker!’ – Arjan Koen, co-founder Haka.

Crowdfundingcampagnevideo

Een pers- of media-aanvraag indienen


Fields marked with a * are required