Werken bij HAKA

Wij zijn ambitieus en kunnen bouwen op ons team. Ervaring is niet essentieel. Wat wij belangrijker vinden is oprechte interesse in mensen en gezond eten en de wil om elke dag te leren.

Wil jij bij ons werken, dan horen wij graag:

1. Waarom?

2. Hoe jij mensen gelukkig maakt.

3. Wat je werkvoorkeuren zijn: aantal dagen, aantal uren.

Beantwoord in ieder geval die drie vragen (tip: 1-minute videopitch via YouTube) en stuur je CV als bijlage in een mail naar pure@thehaka.nl. Wie weet word jij ons nieuwste teamlid!

Direct solliciteren
Arjan
‘Wil jij ook mensen blij maken :)?’
Arjan

Vacatures

1.FIXED GEAR BIKE BEZORGERS

Zit jij het liefste binnen, ben je bang voor een beetje regen, een windstoot of de felle zon, en word jij op de fiets regelmatig ingehaald door voetgangers? Solliciteer dan vooral niet naar een functie in het HAKA team. Online bestellingen bezorgen onze stoere en snelle bezorgjongens- en meiden met hippe fixed gear bikes en duurzame elektrische bakfietsen. Solliciteren kan vanaf vijftien jaar.

2. ALLROUND MEDEWERKER 

Ben jij dol op oprecht, gezond en lekker eten en wil jij daar mensen blij mee maken? Let us know!

3. STAGE

Wij stellen hoge eisen aan zowel medewerkers als stagiaires. Wel krijg je een zekere vrijheid om die verwachtingen waar te maken. Een typische stage bij HAKA bestaat uit meer dan alleen jouw vakgebied. Je leert over meerdere verschillende facetten van ons concept, omdat het 1 nooit losstaat van het ander.

Onze voorkeur gaat uit naar een student HBO Small business and retail management. 

Maar ook voor andere studenten staan wij open. O.a. Voeding en Diëtiek (MBO), Media & Entertainment management (HBO) en Industrieel ontwerpen (WO) gingen je voor.

Direct solliciteren